Živjo,

Običajno se vsaka spletna trgovina nekoliko predstavi, opiše svojo ponudbo, se pohvali s svojimi prednostmi in podobno... Ampak ko sem jaz začela razmišljati kaj naj napišem pod predstavitev moje spletne trgovine nisem in nisem prišla do ideje in sem si rekla - opisala bom svojo zgodbo in ne same trgovine. In potem sem začela pisati....

Sem običajna punca, ki si kot vsaka izmed nas marsikdaj in marsikaj naroča na spletu. Saj veste, ogromno vsega se najde v naših trgovinah ampak ravno tisto kar bi želela pa običajno ne, zato sem se odločila, da svoj okus za oblačila, čevlje, nakit, torbice in ostale modne dodatke delim s tabo in to s posebej izbranimi izdelki za katere sem si vzela ogrooomno časa, da sem jih podrobno pregledala, premerila, pretehtala in preizkusila ter nato napisala opis vsakega izdelka, ki ga boš našla v moji spletni trgovinici. 

Trudila se bom, da bom nove izdelke dodajala v ponudbo čimbolj pogosto in ažurno. Večina spletnih trgovcev namreč ustvari neko ponudbo, ki jo potem objavi v spletni trgovini ter upa, da bo obiskovalcev všeč - pri meni pa temu ni tako. Izdelke izbiram skrbno ter z veliko pozornosti zato tudi pri nas ne boš našla izdelkov, ki niso kvalitetni, katerih materiali in način izdelave ne ustrezajo zahtevnih "Amelia" standardom in podobno. Obljubim ti, da boš pri nas našla samo preizkušene izdelke najboljših proizvajalcev.

Zavedam se, da je v poplavi spletnih in fizičnih trgovin s tako imenovano "hitro modo" težko najti eno katera ponuja izdelke, ki so res dobre kvalitete in jih lahko nosiš več kot samo nekaj tednov ali mesecev. Moja želja je svojim strankam ponujati izdelke s katerimi se bodo lahko na daljši rok hvalile prijateljicam in jih z veseljem in nasmeškom na obrazu vsak dan nosile.

V Ameliji boš našla tudi nekaj drugačnega, kot je recimo brezplačna dostava ob nakupu nad 40€ in to že v 24 urah. Zakaj? Za brezplačno dostavo nad 40€ sem se odločila, ker je bila to ena izmed boljših in presenetljivih prednosti, ki jih je imela kdaj katera spletna trgovina v kateri sem nakupovala. Zakaj ravno nad 40€ te zanima? Za izdelke, ki ne presegajo vrednosti 40€ si žal ne morem privoščiti brezplačne dostave, zato sem se odločila, da ti izdelek dostavim brezplačno ob nakupu nekoliko dražjih stvari ali več stvari hkrati - pri tistih poceni pa sem določila za zeeelo nizko ceno dostave in sicer 2€! Kar se tiče dostave bom povedala samo še to. Odločila sem se za dostavno službo DPD, zakaj si lahko prebereš s klikom tukaj. Tvoj paket bodo (prijazni) uslužbenci DPD dostavne službe dostavili že naslednji dan v kolikor boš naročilo oddala do 13.00 ali drugi dan v kolikor boš naročila po 13.00 - To ti lahko obljubim!

Svoje misli, nove izdelke, ideje za styling in še marsikaj druga bom delila s tabo tudi na Facebooku in Instagramu.

Prijetno brskanje med izdelki ti želim,
Barbara