Cena dostave paketov ob nakupu do 40€ znaša 2.5€, nad 40€ pa je dostava BREZPLAČNA - dostavo zagotavlja dostavna služba DPD Slovenija.

Dostavo izdelkov vrši dostavna služba DPD Slovenija za katero smo se odločili na podlagi izkušenj in nudi najboljšo uporabniško izkušnjo za vsakega prejemnika naročenega paketa. Dostava naročenih izdelkov v spletni trgovini na delovni dan, se izvede naslednji delovni dan, če je bilo naročilo sprejeto do 13.00 oziroma naslednji delovni dan, če je bilo naročilo sprejeto po 13.00.

Izdelki bodo dostavljeni na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo Vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo le tako dostavljalec lahko poklical in se dogovoril z vami o drugem ali kasnejšem načinu dostave v kolikor bi bilo to potrebno.

Pri dostavi paketov plačate znesek, ki ste ga videli ob zaključku nakupa in niti centa več. Strošek prenosa je brezplačen in brez dodatnih provizij. V primeru nakupa v vrednosti npr. 25,80€ je to tudi znesek, ki ga plačate dostavni službi!

PO POVZETJU: Svoje naročilo lahko poravnate dostavljalcu z gotovino ali karticami Visa, Maestro ali Mastercard brez dodatnih provizij.

PO PREDRAČUNU: V kolikor boste označili na blagajni to možnost boste prejeli na vaš elektronski naslov prejeli navodila za plačilo na naš transakcijski račun. Vaš paket bo odposlan na vpisan naslov po prejetem plačilu.

PLAČILO S PAYPALOM: S pomočjo sistema PayPal lahko popolnoma varno vaš nakup poravnate s pomočjo kreditnih kartic ali samega računa PayPal. Ob zaključku nakupa izberite način plačila z "PayPal-om". Trenutno onemogočen.